Šport

Športová hala

Dominantou športovej časti hotela je viacúčelová športová hala spĺňajúca medzinárodné parametre pre rôzne druhy loptových hier, ale aj florbal, tanec, gymnastiku. Hala je vybavená doplnkovými športovými potrebami, časomierou, výsledkovou tabuľou, audiotechnikou, priestorom vyhradeným pre potreby médií a osvetlením zodpovedajúcim technickým normám pre jednotlivé druhy a charakter vykonávanej činnosti v rozmedzí od 300 do 750 luxov. Vhodná na zápasy, turnaje, ideálne podmienky na športové sústredenia, kempy a tréningy. Zázemie športovej haly tvoria tri samostatné šatne s plnohodnotným hygienickým vybavením a uzamykateľnými skrinkami. Prenájom športovej haly je možný i pre neubytovaných hostí alebo skupiny.

Fitness & kardio centrum

U nás máte možnosť prijímať výzvy a spoznávať svoje limity. Pre hostí ponúkame dve fitness centrá. Ak sa chcete udržať v kondícii, môžete využiť moderné silové fitness vybavené profesionálnym zariadením určené nielen pre športové kluby počas sústredení. Svoj kardiovaskulárny systém môžete posilniť v Kardiocentre  so širokým výberom strojov rady Dafe Pro a Concept, zameraných hlavne na vytrvalostné cvičenia.

Otváracie hodiny: Po-Ne | 08:00 – 20:00 hod.

Multifunkčné ihrisko

V období dobrého počasia je možné využívať multifunkčné ihrisko situované hneď vedľa hotela. Je vhodné  najmä na tenis, futbal, volejbal. Môžu ho využívať i neubytovaný hostia.  Je vhodné i pri firemných akciách pre organizovanie športových súťaží. Jednotlivci a rodiny s deťmi sa tu môžu zabaviť pri obľúbených športových hrách. Zapožičanie futbalovej, volejbalovej lopty, badmintonu, tenisových rakiet  je možné na recepcii.